Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14913
Назва: WASTEFUL TECHNOLOGIES MINI-PRODUCTION
Інші назви: БЕЗВІДХОДНІ ТЕХНОЛОГІЇ МІНІ-ВИРОБНИЦТВ
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ляховська, Неля Олександрівна
Нещадим, Людмила Миколіївна
Ключові слова: міні-виробницва
безвідходні технології
міні-молокозаводи
міні- пивоварні
Дата публікації: 3-бер-2022
Видавництво: УДПУ
Бібліографічний опис: Blahopoluchna , A. H., Liakhovska , N., & Neshchadym , L. M. WASTEFUL TECHNOLOGIES MINI-PRODUCTION. Economies’ Horizons, (1(19), 32–38.
Серія/номер: UDC: 669.187;
Короткий огляд (реферат): Міні-виробництва це сучасний тренд, який є економічно вигідним та менш затратним. Міні виробництво пива, молока, хлібобулочних виробів можна організувати як окреме виробництво або при закладі ресторанного господарства. В сучасних економічних умовах зростає роль технологій, орієнтованих на використання або переробку сировини різного походження у закладах ресторанного господарства. Такий підхід обумовлений необхідністю вирішення проблем і підвищення економічних показників основного виробництва. Такої тенденції ведення бізнесу дотримуються і підприємства ресторанного господарства в Україні. Велику популярність серед інвесторів, які вкладають фінанси в харчову індустрію, завоювала концепція створення виробничо-торгівельних комплексів ресторанного господарства. Міні-пивоварні ресторанного формату - це ніша бізнесу, яка тільки зараз починає активно розвиватися в Україні. Найбільшою конкурентною перевагою міні-пивоварень перед великими пивзаводами є їхня здатність варити пиво ексклюзивного смаку і рецептур обмеженими партіями
Опис: http://eh.udpu.edu.ua/article/view/259399
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14913
ISSN: 2522-9273
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.