Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14925
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Ляховська, Неля Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:40:23Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T12:40:23Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-17 | - |
dc.identifier.citation | Благополучна А.Г., Ляховська Н.О. Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини. Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти: тези доповідей І-ої міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 17– 18 травня 2022. С. 93-96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14925 | - |
dc.description.abstract | Найбільші втрати харчових продуктів припадають саме на мікробіологічне пошкодження. Для збереження якості плодів та овочів розроблено багато хімічних і фізичних процесів. Серед таких процесів є попереднє оброблення плодоовочевої та ягідної сировини антимікробними розчинами. Багато речовин, якими раніше проводилась обробка визнані небезпечними, тому постала проблема дослідження дії інших речовин. Наразі, використовують їстівні плівки які наносять на овочеву і плодово-ягідну сировину тонкими шарами речовин, здебільшого полісахаридів та олій. | uk_UA |
dc.publisher | НУБіП | uk_UA |
dc.subject | суниця | uk_UA |
dc.subject | хітозан | uk_UA |
dc.subject | післязбиральна обробка | uk_UA |
dc.subject | їстівні покриття | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Збірник тез конференції 17-18.05 2022р. НУБіП України.pdf | 993,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.