Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14931
Назва: Dehydration of berries during storage
Інші назви: Зневоднення ягід при зберіганні
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ключові слова: ягоди
зневоднення
зберігання
зберігання ягід
Дата публікації: 17-чер-2022
Видавництво: УНУС
Бібліографічний опис: Blahopoluchna A. Dehydration of berries during storage. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 71.
Короткий огляд (реферат): Dehydration of the product is a key aspect to consider during the freezing process, as water loss affects the quality and weight of the product. That is why dehydration is one of the biggest problems facing manufacturers. This leads to lower yields and profitability, and this is one of the biggest problems that freezing solution providers have. The problem of dehydration can become even more acute when it comes to berries, as they contain from 85 to 92% water. Thus, it is important for food processors to understand exactly how the product is dehydrated, because only then will they be able to control the process and minimize the loss of profits without compromising product quality
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14931
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Збірник_2022.pdf533,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.