Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14931
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T13:21:01Z-
dc.date.available2022-11-16T13:21:01Z-
dc.date.issued2022-06-17-
dc.identifier.citationBlahopoluchna A. Dehydration of berries during storage. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14931-
dc.description.abstractDehydration of the product is a key aspect to consider during the freezing process, as water loss affects the quality and weight of the product. That is why dehydration is one of the biggest problems facing manufacturers. This leads to lower yields and profitability, and this is one of the biggest problems that freezing solution providers have. The problem of dehydration can become even more acute when it comes to berries, as they contain from 85 to 92% water. Thus, it is important for food processors to understand exactly how the product is dehydrated, because only then will they be able to control the process and minimize the loss of profits without compromising product qualityuk_UA
dc.publisherУНУСuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectзневодненняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectзберігання ягідuk_UA
dc.titleDehydration of berries during storageuk_UA
dc.title.alternativeЗневоднення ягід при зберіганніuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Збірник_2022.pdf533,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.