Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14986
Назва: ПРАКТИЧНА РЕАЛІЗАЦІЯ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ОСВІТИ У ФОРМАТІ КОМПЕТЕНТНІСТНОГО ПІДХОДУ
Автори: Бербец, Тетяна Миколаївна
Ключові слова: екологізація освіти
компетентнісний підхід
Дата публікації: 27-тра-2022
Видавництво: НПУ імені М. П. Драгоманова
Бібліографічний опис: Бербец Т.М. ПРАКТИЧНА РЕАЛІЗАЦІЯ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ОСВІТИ У ФОРМАТІ КОМПЕТЕНТНІСТНОГО ПІДХОДУ. Тези доповідей учасників ХІ Міжнародної науково-практичної конференції пам'яті академіка Дмитра Олександровича Тхоржевського "ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ І ТЕХНОЛОГІЇ: сучасні реалії та перспективи розвитку". с. 49-52.
Короткий огляд (реферат): Модернізація освіти сьогодні, це не просте реформування попередньої освітньої системи, а принципова зміна парадигми навчально-виховного процесу. Серед них чи не найважливіше значення має орієнтація на цінність знань, рух особистості від незнання до знання. Так, як вважає доктор педагогічних наук О. Савченко, розроблення змісту освіти належить до найбільш важливих, складних і вічно актуальних проблем модернізації школи, тож сьогодні дедалі гостріше постає проблема реалізації системного і більш результативного підходу до оновлення змісту загальної освіти відповідно до сучасних умов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14986
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Тези Драгоманова Бербец Т.М..pdf725,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.