Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15002
Назва: NUTRITION IN THE EXPENDITURE PART OF THE BUDGETS OF THE PEASANT FARMS OF UKRAINE DURING THE NEP PERIOD (1921 – 1929)
Інші назви: ХАРЧУВАННЯ У ВИТРАТНІЙ ЧАСТИНІ БЮДЖЕТІВ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ УКРАЇНИ В ДОБУ НЕПУ (1921 – 1929)
Автори: Cвященко, Зінаїда Василівна
Терпан, Ірина Михайлівна
Ключові слова: витратна частина
бюджет
нова економічна політика
харчування
раціон
селянське господарство
Дата публікації: 2022
Видавництво: Skhidnoievropeiskyi istorychnyi visnyk [East European Historical Bulletin]
Бібліографічний опис: Terpan, I. Svyaschenko, Z. Nutrition in the Expenditure Part of the Budgets of the Peasant Farms of Ukraine during the NEP Period (1921 – 1929). Skhidnoievropeiskyi istorychnyi visnyk [East European Historical Bulletin]. (2022). 22, 82–90. doi: 10.24919/2519-058X.22.253743
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено всебічний аналіз структури витрат бюджетів селянських господарств на харчування своїх родин та їх співвідношення з іншими витратами і фактичними доходами селянських родин впродовж господарського року. Наукова новизна полягає у тому, що вперше у сучасній вітчизняній історіографії розглядаються витрати на харчування при формуванні бюджетів селянських господарств у період НЕПу та їх співвідношення з іншими фактичними витратами і доходами впродовж господарського року. Аналізуються кількісні і якісні показники харчування, простежується в динаміці кількість спожитих продуктів харчування, їх енергетична цінність.
Опис: http://eehb.dspu.edu.ua/article/view/253743
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15002
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
NUTRITION_IN_THE_EXPENDITURE_PART_OF_THE_BUDGETS.pdf363,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.