Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022
Назва: | СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | фахова підготовка професійна компетентність проєктна діяльність професійна освіта харчові технології проєктні технології дослідницький проєкт етапи проєкту |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ВПЦ "Візаві" |
Бібліографічний опис: | Дубова Н.В. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип. 3 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О.І.Безлюдний]. Умань : Візаві, 2022.С. 119-125 |
Серія/номер: | УДК;378.018.8:378.22:664:051]:37.091.313 |
Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлено актуальність впровадження проєктної технології у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано увагу на їх діяльнісний характер, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної технології у процесі професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності в межах дослідницьких проєктів. |
Опис: | http://znp.udpu.edu.ua/article/view/266743 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Проектна технологія.pdf | 221,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.