Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15216
Назва: Функціонування особистого імені в контексті листування: на матеріалі англійської мови
Автори: Білецька, Ірина Олександрівна
Ключові слова: власне ім'я
листування
англійська мова
контекст
лінгвокультурологія
Дата публікації: лют-2022
Видавництво: РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Білецька І. О. Функціонування особистого імені в контексті листування: на матеріалі англійської мови. Іноземна мова у професійній підготовці спеціалістів: проблеми та стратегії: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (21 лютого 2022 р.). Кропивницький : РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2022. С. 41–43.
Короткий огляд (реферат): З одного боку, є вже чітко визначена сфера застосування імен, яка фіксується в словниках і граматиках, але, з іншого боку, коли ми переходимо з мови в мовлення, з’являються нестандартні й оригінальні тенденції в ім’ятворенні, які можна охарактеризувати як індивідуально-авторські. В цьому плані епістолярна творчість є прикладом такого використання особистих імен. Листи є своєрідним художнім спілкуванням. У них наочно присутнє індивідуально-авторське вживання і сприйняття імен, яскраво простежується їх соціальне життя, що має більш приватний характер і стосується, головним чином, кола сім’ї і друзів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15216
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Funktsionuvannya_osobystogo_imeni_v_konteksti_lystuvannya.pdf4,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.