Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15228
Назва: Причини уповільненого розвитку підприємницької діяльності у постсоціалістичних країнах Європи
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: міжнародні організації
бізнес
Європейський Союз
трансформаційний період
Дата публікації: 26-тра-2022
Видавництво: Тернопіль: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Причини уповільненого розвитку підприємницької діяльності у постсоціалістичних країнах Європи. Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів. Матеріали наук.-практ. конференції. Тези доповідей (26 – 28 травня 2022 р.) / Відп. ред. А. І. Крисоватий. Тернопіль, 2022. С. 12–14.
Серія/номер: УДК;334:658.7
П;32
Короткий огляд (реферат): Процес системної трансформації у країнах колишнього соціалістичного блоку наприкінці 1980-х – на початку 1990-х рр. проходив у напрямку розвитку приватного підприємництва, яке розглядалося як ключовий елемент початку ринкової економіки. Міжнародні організації, які надавали консультаційні та фінансові послуги при створенні та імплементації нових інститутів, поряд з більшістю національних експертів країн Європи виходили з того, що підприємництво складається та укорінюється у приблизно однакових формах, опираючись на подібні правові принципи та інституційні передумови. Всі ці фактори імовірно мали розгортатися паралельно з формуванням соціально-економічних умов та трансфером закордонного досвіду, насамперед США та країн ЄС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15228
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Prychyny_upovilnenoho.pdf3,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.