Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15239
Назва: Antimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of Berries
Інші назви: Антимікробні плівки на основі хітозану як безпечне зберігання ягід
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ключові слова: strawberry, chitosan, quality, cold storage
Дата публікації: 25-тра-2022
Видавництво: УНУС
Бібліографічний опис: Благополучна А.Г. Antimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of Berries. Наука. Освіта. Молодь: Матеріали XV Всеукраїнської наукової конференції студентів та молодих науковців. Ч.1., м.Умань, 25 травня 2022. С. 41-44.
Короткий огляд (реферат): The biggest food losses are due to microbiological damage. Many chemical and physical processes have been developed to preserve the quality of fruits and vegetables. Such processes include pre-treatment of fruit and vegetable raw materials with antimicrobial solutions. Many substances that have previously been treated are considered hazardous, so there is a problem of studying the effects of other substances. Currently, edible films are used that are applied to vegetable and fruit raw materials in thin layers of substances, mostly polysaccharides and oils.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15239
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Antimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of Berries.pdf2,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.