Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15239
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2023-01-24T11:50:44Z-
dc.date.available2023-01-24T11:50:44Z-
dc.date.issued2022-05-25-
dc.identifier.citationБлагополучна А.Г. Antimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of Berries. Наука. Освіта. Молодь: Матеріали XV Всеукраїнської наукової конференції студентів та молодих науковців. Ч.1., м.Умань, 25 травня 2022. С. 41-44.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15239-
dc.description.abstractThe biggest food losses are due to microbiological damage. Many chemical and physical processes have been developed to preserve the quality of fruits and vegetables. Such processes include pre-treatment of fruit and vegetable raw materials with antimicrobial solutions. Many substances that have previously been treated are considered hazardous, so there is a problem of studying the effects of other substances. Currently, edible films are used that are applied to vegetable and fruit raw materials in thin layers of substances, mostly polysaccharides and oils.uk_UA
dc.publisherУНУСuk_UA
dc.subjectstrawberry, chitosan, quality, cold storageuk_UA
dc.titleAntimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of Berriesuk_UA
dc.title.alternativeАнтимікробні плівки на основі хітозану як безпечне зберігання ягідuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Antimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of Berries.pdf2,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.