Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15357
Назва: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Соціально-психологічні аспекти спілкування у професійній діяльності"
Інші назви: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Соціально-психологічні аспекти спілкування у професійній діяльності"
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Ключові слова: соціальний працівник
соціальна робота
професійні обов’язки соціального працівника
соціальні послуги
етика професійного спілкування
культура мовлення
Дата публікації: 15-січ-2022
Видавництво: Умань "Візаві"
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти з навчальної дисципліни «Соціально-психологічні аспекти спілкування у професійній діяльності» (спеціальність 232 соціальне забезпечення): навч.-метод. посібн. / уклад.: Моргай Л.А. ; Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, ф-т соц. та псих. освіти, каф. соц. педагогіки та соц. роботи. Умань : УДПУ, 2022. 30 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях до самостійної роботи подано: методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи; методичні рекомендації до індивідуального навчально-дослідного завдання; методичні рекомендації до підсумкового контролю; термінологічний словник, рекомендована література.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15357
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Методичні рекомендації до сам. роб. 1..pdf339,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.