Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15539
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кирилюк, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кирилюк, Олексій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-26T06:34:35Z | - |
dc.date.available | 2023-09-26T06:34:35Z | - |
dc.date.issued | 2023-05 | - |
dc.identifier.citation | Кирилюк І. М., Кирилюк О. В. Використання Instagram для просування туристичних послуг у сучасному інформаційному просторі. Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії: збірник матеріалів науково-практичної конференції, 24-25 травня 2023 р., Умань: ВПЦ «Візаві», 2023. С. 59-62. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15539 | - |
dc.description.abstract | Досліджено, що популярною платформою серед соціальних медіа, що активно використовуються для просування туристичних продуктів та послуг є Instagram. Демонстрація туристичних послуг через візуальний контент сприяє їх успішному просуванню, привертає увагу молодих людей, які краще реагують на зображення та відео, ніж на текстові описи та стимулює бажання подорожувати. Якісний і цікавий контент забезпечує формування цільової аудиторії та довгострокову й регулярну комунікацію зі споживачами. | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ «Візаві» | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;338.48(063)+640.0 | - |
dc.subject | uk_UA | |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | соціальні мережі | uk_UA |
dc.subject | маркетингові комунікації | uk_UA |
dc.subject | туристичні активності | uk_UA |
dc.title | Використання Instagram для просування туристичних послуг у сучасному інформаційному просторі. | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Kyryliuk_збірник 24-25.05.2023_ (1).pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.