Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15588
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чвертко, Людмила Андріївна | - |
dc.contributor.author | Мельничук, Юлія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-30T07:33:16Z | - |
dc.date.available | 2023-10-30T07:33:16Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Melnychuk Yuliia, Chvertko Liudmyla. Inclusiveness of financial activities of hotel institutions during the Covid-19 pandemic. Journal of Finance and Financial Law. 2022. Vol. 4(36). Р. 129–145. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15588 | - |
dc.description | https://doi.org/10.18778/2391-6478.4.36.08 | uk_UA |
dc.description.abstract | У дослідженні аналізується рівень зміни виручки від продажів готельного бізнесу в Україні. Регіони України розділено на основні туристичні регіони та розроблено структуру засобів розміщення за типами та спеціалізованих засобів розміщення. Готельне господарство розглядається як елемент ринку послуг України, тому розподіл засобів розміщення поділяється на такі регіони: центральний регіон, північний регіон та західний і південний регіони. Відповідним чином структуровано розташування закладів готельного бізнесу. Зроблені висновки свідчать про необхідність підвищення якості послуг з одночасним розширенням їх асортименту, що зумовлено постійно зростаючими вимогами споживачів відповідно до вимог передових технологій. Значне розширення номенклатури засобів розміщення (апартаменти, вілли, будинки відпочинку, заміські та гостьові будинки, шале тощо) дозволить найкраще зорієнтувати різні групи туристів і урізноманітнити види відпочинку. Представлена стаття описує актуальні та необхідні дослідження, які допоможуть керівникам готельного бізнесу вчасно реагувати на фінансові загрози. Під час пандемії Covid-19 важливо відстежувати стан українського ринку послуг, вчасно впроваджувати всі можливі заходи безпеки та запобігати впливу несприятливих факторів на розвиток готельного бізнесу. | uk_UA |
dc.publisher | Łódź | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | Covid-19 | uk_UA |
dc.subject | туристичний регіон | uk_UA |
dc.subject | хостел | uk_UA |
dc.subject | засоби розміщення | uk_UA |
dc.subject | фінанси | uk_UA |
dc.title | Inclusiveness of financial activities of hotel institutions during the Covid-19 pandemic | uk_UA |
dc.title.alternative | Інклюзивність фінансової діяльності готельних закладів під час пандемії Covid-19 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
129_145_Melnychuk_Chvertko.pdf | 419,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.