Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16354
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБарвінок, Наталія Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-04-25T08:03:05Z-
dc.date.available2024-04-25T08:03:05Z-
dc.date.issued2022-05-12-
dc.identifier.citation3. Барвінок Н. В. Цифрова компетентність фахівців сфери туризму як важливий чинник конкурентоспроможності туристичного підприємства. Інноваційні педагогічні технології в цифровій школі: збірник тез доповідей IV Всеукраїнської (з міжнародною участю) науково-практичної конференції молодих учених (м. Харків, 11-12 травня 2022 року). Харків, 2022. С. 99-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16354-
dc.description.abstractТуристична галузь є важливим фактором стабільного та динамічного збільшення доходів державного бюджету та основою ефективного функціонування ринку праці, тому проблема забезпечення туризму професійними кадрами в умовах підвищення конкурентоспроможності українського туристичного ринку є дуже актуальною. Відповідно, однією з головних проблем ефективного функціонування та подальшого розвитку туризму в Україні є формування професійних компетентностей у майбутніх фахівців сфери туризму та підвищення рівня їх професіоналізму, підвищення вимог до їх освіти, професійної мобільності, конкурентоспроможності на внутрішньому та світовому ринках праціuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.subjectТуристична сфераuk_UA
dc.subjectзбільшення доходівuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectцифрова компетентністьuk_UA
dc.titleЦифрова компетентність фахівців сфери туризму як важливий чинник конкурентоспроможності туристичного підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeЦифрова компетентність фахівців сфери туризму як важливий чинник конкурентоспроможності туристичного підприємстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Барвінок.pdf691,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.