Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16544
Назва: Навчання читанню дітей дошкільного віку з порушеннями мовлення
Автори: Цибулько, Анна Олександрівна
Ключові слова: діти з порушеннями мовлення
навчання читанню
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Цибулько А. О. Навчання читанню дітей дошкільного віку з порушеннями мовлення: навч.-метод. посіб. Умань: ВПЦ «Візаві», 2023. 318 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику описані наукові засади методики навчання читанню, розкриті сучасні методи навчання читанню дітей із мовленнєвими порушеннями. У практичний частині посібника представлений авторський дидактичний матеріал - це посібник для формування навичок читання у дітей дошкільного віку. Навчально-методичний посібник адресований здобувачам вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 016 Спеціальна освіта. Матеріали навчально- методичного посібника можуть знайти застосування у навчальному процесі відповідної професійної перепідготовки та курсів підвищення кваліфікації, представляти інтерес для вихователів та логопедів, а також можуть бути корисні батькам та всім тим займається питаннями навчання читанню дітей із мовленнєвими порушеннями. Посібник доповнено медіа матеріалами: навчальними відео та презентаціями, що допоможуть мотивувати дітей та урізноманітнювати заняття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16544
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Навчання читанню. Посібник.pdf33,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.