Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16872
Назва: Концепція платформ відкритих інновацій як формат інклюзивної інноваційної політики
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: інноваційна політика
інтеграція
платформи відкритих інновацій
інноваційні процеси
Дата публікації: 21-бер-2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Концепція платформ відкритих інновацій як формат інклюзивної інноваційної політики. Управління розвитком соціально-економічних систем : Матеріали VІІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 1. 2024. С. 475–478.
Серія/номер: УДК;001:33:65
У;66
Короткий огляд (реферат): Останнім часом широко поширився новий інструмент інтеграції інноваційної, освітньої та науково-дослідницької діяльності – платформи відкритих інновацій. Еволюціонуючи, інноваційна діяльність стає більш гнучкою. Платформні моделі виступають як ключовий механізм координації і забезпечують новий простір для взаємодії сфер науки, освіти та інновацій. Учасники платформ мають можливість обмінюватися знаннями та використовувати міське середовище. В останні роки інноваційна політика віддавала перевагу інтеграції наукової, освітньої та інноваційної сфер. Попередньо це охоплювало науково-орієнтовані проекти з обмеженою кількістю учасників, що реалізовувалися великими компаніями у межах технопарків і кластерів. Однак зараз акцент робиться на розвиток інноваційних систем та відкритих інновацій платформного типу, залучаючи широке коло учасників. Платформи відкритих інновацій базуються на сучасних цифрових інструментах управління та створюють якісно новий простір для співпраці. Платформний підхід розширює базу знань для надання спеціалізованих послуг користувачам на основі відкритих інноваційних рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16872
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Kontseptsiia_platform.pdf380,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.