Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16892
Назва: ТУРИЗМ ЯК СУЧАСНИЙ СПОСІБ ПІЗНАННЯ ТЕРИТОРІ
Інші назви: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Автори: Барвінок, Наталія Володимирівна
Ключові слова: туризм
туристична індустрія
глобальні бузпекові фактори
кризові умови
перспективні напрямки туризму
Дата публікації: 5-чер-2024
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Барвінок Н., Гнилозубенко Д., Паршин М. Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку туризму в Україні. Гайворонське Надбужжя. Вип. 1. Умань: ВПЦ «Візаві». 2024. С. 51-56.
Серія/номер: УДК;330.34:338.482.224
Короткий огляд (реферат): Туризм в Україні є важливою галуззю, що взаємодіє з різними секторами економіки та має великий вплив на соціокультурне та економічне становище країни. Останні роки показали, що галузь стикалася з негативними впливами кризових ситуацій, таких як пандемія COVID-19 та воєнний конфлікт. Незважаючи на це, зусилля для відновлення та розвитку туризму в Україні продовжуються, зокрема за допомогою забезпечення безпеки туристів та реконструкції пошкоджених об'єктів. Україна має значний потенціал у розвитку туризму, проте геополітична нестабільність негативно впливає на його розвиток, вимагаючи пошуку інноваційних стратегій для збереження привабливості країни для туристів. Запровадження сталого та екологічно чистого туризму може сприяти привертанню уваги та забезпечити сталий розвиток туристичної галузі в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16892
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Барвінок_Н.В._Стаття.pdf666,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.