Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16950
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюльченко, Вячеслав Григорович-
dc.contributor.authorСусло, Ларіса Вікторівна-
dc.contributor.authorОрлова, Ольга Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-08-13T10:47:18Z-
dc.date.available2024-08-13T10:47:18Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.citationЛюльченко В.Г. Формування санітарно-гігієнічної компетентності у інженера-педагога харчового профіля як необхідна умова ефективної професійної діяльності [Текст] / В.Г. Люльченко, Л.В. Сусло, О.М. Орлова // Theoretical foundations of the functioning of Education. Ways to improve the effectiveness of educational activities: collective monograph. – Boston : Primedia eLaunch, 2021. P. 554–561. DOI - 10.46299/ISG.2021.MONO.PED.II-554-560uk_UA
dc.identifier.isbn978-1-63848-668-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16950-
dc.descriptionhttps://isg-konf.com/uk/theoretical-foundations-of-the-functioning-of-education-ways-to-improve-the-effectiveness-of-educational-activities-pedagogical-sciences-ua/uk_UA
dc.publisherPublished by Primedia eLaunchuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectінженер-педагогuk_UA
dc.subjectхарчовий профільuk_UA
dc.titleФормування санітарно-гігієнічної компетентності у інженера-педагога харчового профіля як необхідна умова ефективної професійної діяльностіuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Люльченко_Сусло_Орлова.pdf376,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.