Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10016
Назва: Організація навчальної діяльності із неуспішними студентами
Автори: Солодчук, Альона Валеріївна
Ключові слова: неуспішність
невстигаючий студент
навчальні можливості
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Солодчук А.В. Організація навчальної діяльності із неуспішними студентами / Альона Солодчук // «Конкурентоспроможність вищої освіти України в умовах інформаційного суспільства» : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції / Чернігівський національний технологічний університет, – Чернігів, - 2018.
Короткий огляд (реферат): Одним із важливих завдань, що стоять перед професійною школою, - підвищення якості освіти і виховання учнів. Особливо гострою є проблема попередження неуспішності. Багатьох педагогів хвилює питання, як домогтися успішного навчання від кожного учня. Перш за все необхідно з'ясувати можливість учня в оволодінні знаннями, вміннями, навичками. Навчальні можливості виявляються по-різному, в залежності від обставин: відсутності або наявності інтересу до предмета, потрібного обсягу знань, методичної майстерності педагога, його власної захопленості предметом. Досить частими є випадки, коли на уроках фахових предметів учні активні, а на деяких із загальноосвітніх дисциплін ті ж учні пасивні, ухиляються від самостійних дій, відволікаються від роботи. Для уникнення цього викладачі повинні враховувати особливості навчальних можливостей студента не тільки у себе на занятті, а й в іншій обстановці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10016
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orgaizatsia_navchalnoi_diyalnosti.pdf353,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.