Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10065
Назва: Основи мовної комунікації
Автори: Кучеренко, Ірина Анатоліївна
Мамчур, Лідія Іванівна
Ключові слова: Комунікація
комунікативна компетентність
мовна комунікація
Дата публікації: 4-гру-2018
Бібліографічний опис: Українська мова за професійним спрямуванням. Практикум: навчальний посібник / Ірина Анатоліївна Кучеренко. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – 177 с.
Серія/номер: УДК 81’271;
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розкрито сучасні концепції теорії мовної комунікації щодо природи і сутності, структури й типології, моделей, законів та функцій мовної комунікації відповідно до вимог сучасного інформаційного суспільства в аспекті фахової підготовки особистості. Основну увагу приділено типам і видам комунікації як процесу мовленнєвої діяльності, породженню і сприйняттю мовлення, організації мовного коду в комунікації, засобам мовного коду в комунікації, суб’єктам комунікативної взаємодії, культурно-мовленнєвій поведінці комунікантів в різних ситуаціях, комунікативним стратегіям і тактикам, національно-культурній специфіці мовної комунікації. Поряд з теоретичним матеріалом представлено цикл запитань і завдань для самоконтролю, тематику індивідуально-дослідної роботи, термінологічний словник. Посібник адресований передусім магістрантам вищих педагогічних закладів освіти, корисний він буде викладачам, учителям, психологам, працівникам соціальної та культурної сфери, журналістам, фахівцям зовнішньої і внутрішньої комунікації, усім, для кого ефективне спілкування є засобом досягнення особистісної та професійної мети.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10065
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи мовної комунікації. Навчальний посібник.pdf291 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.