Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10109
Назва: Спеціальна дошкільна педагогіка
Автори: Мельникова, Ольга Миколаївна
Ключові слова: спеціальна дошкільна педагогіка
спеціальна освіта
дошкільна освіта
діти дошкільного віку
діти з особливими освітніми потребами
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику висвітлено загальні питання становлення спеціальної дошкільної педагогіки як науки та сучасні теоретичні підходи до розробки системи спеціального навчання. Розглянуто зміст, методи і прийоми корекційно-виховної роботи з дітьми дошкільної віку, що визначаються специфікою кожного типу порушень. Представлено методичні рекомендації до практичних робіт з спеціальної дошкільної педагогіки в спеціальних дошкільних навчальних закладах: дидактичні ігри, вправи, завдання, спрямовані на розумовий, сенсорний, фізичний, естетичних, моральних розвиток дітей з відхиленнями у розвитку. Даний посібник відображає сучасні тенденції основних принципів інтегральної підготовки студентів спеціальності «Спеціальна освіта» педагогічних вузів та училищ, а також розрахований на практичних працівників спеціалізованих дошкільних закладів та батьків, які виховують дітей з відхиленнями у розвитку.
Опис: Спеціальна дошкільна педагогіка : навч.-метод. посіб. / уклад. О. М. Мельникова. – Умань : Візаві, 2018. – 216 с. (Рекомендовано вченою радою Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (протокол № 10 від 24.04.2018 р.)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10109
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mel`ny`kova_Cpecz_doshk_ped.PDF222,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.