Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10215
Назва: КЛІМАТИЧНІ ТА МІКРОКЛІМАТИЧНІ ЗМІНИ НА ТЕРИТОРІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Ситник, Олексій Іванович
Ключові слова: Клімат
Аномалія
метеорологічні явища
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Редакційна колегія: Збірник тез доповідей Міжнародної науково- практичної конференції. – Умань, 2018. – 124 с.
Серія/номер: УДК;528
Короткий огляд (реферат): Глобальні зміни клімату, які чітко проявляються на території Черкаської області, суттєво впливають на стан промисловості, сільського господарства, транспорту тощо. Вони розглядаються на регіональному та глобальному рівнях. Зокрема, у жовтні 2007 р. в м. Черкаси був проведений «круглий стіл», на засіданні якого обговорювалось значення клімату для господарства області, наслідки глобального потепління та заходи, які потрібно провести для зменшення негативного впливу людини на кліматичну систему. Окрім цього були представлені проекти розвитку альтернативних джерел енергії і місце Черкащини в цьому процесі. У грудні 2015 р. проходив Паризький кліматичний саміт, головною метою якого є гальмування процесів глобального потепління, а також допомога бідним країнам адаптуватися до змін клімату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10215
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗбТезМіжнКонф_УНУС_3-4тр2018 (1) (pdf.io) (pdf.io).pdf3,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.