Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136
Назва: Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ващенко, Л. Д.
Ключові слова: типи організації навчання
інтерактивне навчання
інтенсифікація та оптимізація навчального процесу
Форми організації інтерактивного навчання
розвиток комунікативних вмінь і навичок
Дата публікації: 2011
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Кравченко, Т. В.Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв / Т. В. Кравченко, Л. Д. Ващенко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 81-83.
Короткий огляд (реферат): Стаття розглядає використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв, показані можливості застосування таких форм організації інтерактивного навчання як фронтальна форма організації навчальної діяльності учнів, кооперативні технології, навчання в грі, навчання в дискусії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TV Kravchenko Tezu.pdf200,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.