Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136
Назва: | Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна Ващенко, Л. Д. |
Ключові слова: | типи організації навчання інтерактивне навчання інтенсифікація та оптимізація навчального процесу Форми організації інтерактивного навчання розвиток комунікативних вмінь і навичок |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ВПЦ «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Кравченко, Т. В.Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв / Т. В. Кравченко, Л. Д. Ващенко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 81-83. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття розглядає використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв, показані можливості застосування таких форм організації інтерактивного навчання як фронтальна форма організації навчальної діяльності учнів, кооперативні технології, навчання в грі, навчання в дискусії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TV Kravchenko Tezu.pdf | 200,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.