Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.contributor.authorВащенко, Л. Д.-
dc.date.accessioned2013-12-22T15:35:05Z-
dc.date.available2013-12-22T15:35:05Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКравченко, Т. В.Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв / Т. В. Кравченко, Л. Д. Ващенко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 81-83.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2136-
dc.description.abstractСтаття розглядає використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв, показані можливості застосування таких форм організації інтерактивного навчання як фронтальна форма організації навчальної діяльності учнів, кооперативні технології, навчання в грі, навчання в дискусії.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВПЦ «Візаві»uk
dc.subjectтипи організації навчанняuk
dc.subjectінтерактивне навчанняuk
dc.subjectінтенсифікація та оптимізація навчального процесуuk
dc.subjectФорми організації інтерактивного навчанняuk
dc.subjectрозвиток комунікативних вмінь і навичокuk
dc.titleВикористання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництвuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TV Kravchenko Tezu.pdf200,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.