Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3434
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorУланчук, Володимир Семенович-
dc.date.accessioned2015-11-08T11:40:28Z-
dc.date.available2015-11-08T11:40:28Z-
dc.date.issued2014-09-
dc.identifier.citationУланчук В. С. Формування стратегії підвищення ефективності виробництва круп’яних культур в сільськогосподарських підприємствах / В. С. Уланчук, О. А. Кузьменко // Вісник економічної науки України. – 2014. - № 2. – С.159-162.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3434-
dc.description.abstractУ статті розглянуто напрями підвищення ефективності виробництва круп'яних культур в сільськогосподарських підприємствах. Забезпечення ефективності виробництва продукції круп'яних культур доводить необхідність розвитку інтегрованої структури, що об’єднує виробництво, переробку і реалізацію продукції з метою підвищення її конкурентоспроможності в умовах інтеграції економіки України в світове господарство.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ «Юго-Восток, Лтд»uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;633.1.003.13-
dc.subjectкруп’яні культуриuk
dc.subjectефективність виробництваuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.subjectстратегія виробництваuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjectпросоuk
dc.subjectрентабельність виробництваuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.subjectваловий збірuk
dc.titleФормування стратегії підвищення ефективності виробництва продукції круп'яних культур на сільськогосподарських підприємствахuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.