Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Назва: | Процеси та апарати харчових виробництв |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | Процеси та апарати, технологічні процеси, зхарчові технології |
Дата публікації: | 27-лис-2014 |
Видавництво: | ВПЦ "Візаві" |
Бібліографічний опис: | Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання. |
Серія/номер: | УДК 664 (075.8) ББК 36.81я73; |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння студентом в процесі самостійної роботи. Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Процеси навч.пос..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.