Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3798
Назва: Державна молодіжна політика в контексті розвитку соціальної політики в Україні
Автори: Коляда, Наталія Миколаївна
Карпич, Ірина Олександрівна
Ключові слова: Молодь, державна молодіжна політика, розвиток соціальної політики, Україна
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Карпич І. О. Державна молодіжна політика в контексті розвитку соціальної політики в Україні / І. О. Карпич, Н. М. Коляда // Актуальні проблеми соціальної роботи і підготовки фахівців: сучасні тенденції: Матеріали доповідей та повідомлень Міжнародної науково-практичної конференції / За ред. І.В.Козубовської. – Ужгород, 2015. – 158 с., С. 47–49.
Серія/номер: УДК 371 ББК 88.8;
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено роль і значення державної молодіжної політики в контексті розвитку соціальної політики – своєрідного, специфічного, пріоритетного напряму в діяльності держави, всіх її структур і соціальних інститутів в інтересах як людини, так і всього суспільства. Автором розкрито основну мету, головні завдання та законодавче забезпечення державної молодіжної політики, спрямованої на створення і забезпечення реальних умов для всебічного розвитку кожної молодої людини, максимальне залучення її до політичного, соціально-економічного та духовного життя суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3798
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Derjavna_molodijna_.pdf123,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.