Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3957
Назва: ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСНОВИ КОРЕКЦІЙНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ у питаннях і відповідях
Автори: Демченко, Ірина Іванівна
Ключові слова: корекційно-розвивальні ігри
емоційна готовність дитини до школи
корекція
корекційно-виховна робота
Дата публікації: 18-лют-2015
Видавництво: Умань : АЛМІ – 2015 р
Бібліографічний опис: Демченко І.І. Психолого-педагогічні основи корекційно-виховної роботи у питаннях і відповідях: навчальний посібник – Умань : АЛМІ – 2015 р. – 154 с.
Серія/номер: УДК 376(073);ББК 74.30р30
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник відповідає вимогам навчальної програми курсу «Психолого-педагогічні основи корекційно-виховної роботи» і є одними з перших призначених для студентів факультету дошкільної та корекційної освіти, які навчаються за спеціальністю «Корекційна освіта (логопедія)». У посібнику вміщено науково-методичні засади психолого-педагогічних основ корекційно-виховної роботи, сучасні психолого-педагогічні методи та принципи вивчення індивідуальних, психофізичних властивостей особистості учня, його нервової системи, особливості організації трудової підготовки учнів з особливими освітніми потребами, шляхи реалізації принципів трудового виховання, наукові основи сучасного виробництва і технологій, вимоги до сучасного обладнання, застосування різних пристроїв, засобів їх використання, здійснення профорієнтації на сучасні професії. Навчально-методичний посібник стане в пригоді як студентам факультету дошкільної та корекційної освіти, які навчаються за спеціальністю «Корекційна освіта (логопедія)» так і логопедам, корекційним педагогам, а також медичним працівникам, які працюють з дітьми із мовленнєвими порушеннями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3957
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Псих-пед.кор.pdf219,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.