Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4298
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО СТАТЕВО-РОЛЬОВОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДОШКІЛЬНИКІВ
Автори: Корінна, Ганна Олексіївна
Ключові слова: професійна підготовка, статево-рольова соціалізація, критерії професійної готовності
Дата публікації: 26-бер-2015
Видавництво: Вид-во УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Корінна Г. Особливості професійної підготовки майбутніх соціальних педагогів до статево-рольової соціалізації дошкільників / Г. Корінна // Науковий вісник Ужгородського нац. ун-ту. Сер. : «Педагогіка. Соціальна робота». – Ужгород : Вид-во УжНУ «Говерла», 2015. – № 37. – С. 80–83.
Серія/номер: УДК;378.013.42+373.613:159.922.73
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається актуальна проблема формування у вищих навчальних закладах готовності майбутніх соціальних педагогів до статево-рольової соціалізації дошкільників. Автор здійснює концептуалізацію та аналіз сутності поняття «професійна підготовка» у педагогічній та психологічній науковій літературі. У статті подано результати наукових пошуків, що дозволило розкрити теоретичні аспекти сутності проблеми, виявити особливості професійної підготовки фахівців до роботи з дітьми в процесі їхньої статево-рольової соціалізації та визначити критерії професійної готовності майбутніх соціальних педагогів у цій сфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4298
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.