Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-05-28УПРОВАДЖЕННЯ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ ЗДОБУТТЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИКравченко, Леся Василівна
2021-04-14ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИКоробань, Оксана Валеріївна; Коцуконь, Оксана Валеріївна
2021-04-14ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ SMART-ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ЗПТОКоробань, Оксана Валеріївна; Одноочко, Олександр Юрійович
2021-05-30Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович
2021-06Самостійна робота майбутніх інженерів- педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностейДубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович