Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4458
Назва: Іноземна мова (англійська)
Автори: Солодчук, Альона Валеріївна
Пономарьова, Оксана Андріївна
Ключові слова: іноземна мова
англійська фонетика
граматика
лексика
частини мови
узгодження часів
аудіопрактикум
Дата публікації: 2015
Видавництво: Умань:ФОП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Іноземна мова (англійська): посібник для студ. 1 курсу спеціаліз. «Мова і література (англійська)» філолог. ф-тів вищих закл. освіти / укл.: О. А. Пономарьова, А. В. Солодчук. – Умань: ФОП Жовтий О. О., 2015. – 124 с.
Серія/номер: УДК 811.111(075.8);ББК 81.432.1я73
;І-67
Короткий огляд (реферат): Посібник призначений для студентів 1 курсу спеціалізації «Мова і література (англійська)» філологічних факультетів вищих закладів освіти при вивченні курсу „Іноземна мова”. Посібник має на меті забезпечення планомірного ознайомлення студентів з теоретичним матеріалом курсу, спрямованого на досконале його вивчення та оволодіння з подальшою реалізацією при формуванні навичок усного і письмового мовлення. Матеріал чітко структурований та проілюстрований відповідними прикладами. Його викладення здійснюється згідно з тематикою робочої програми дисципліни „Іноземна мова” для студентів І курсу напряму підготовки „6.020303 Філологія. Українська мова та література”, спеціалізації: мова і література (англійська) факультетів української філології вищих закладів освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4458
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inozemna_mova.pdf228,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.