Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКожухівська, Раїса Борисівна-
dc.date.accessioned2015-12-25T11:39:37Z-
dc.date.available2015-12-25T11:39:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКожухівська, Р.Б. Специфіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесі /Р.Б. Кожухівська// Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні» 26 листопада 2015 року// УДПУ, ВПЦ "Візаві", 2015. – С.58-62.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693-
dc.description.abstractУ сучасних умовах функціонування та розвитку ринкового господарства визначальним у забезпеченні високого іміджу та конкурентного статусу вітчизняних підприємств є оптимальне співвідношення „ціна-якість”. Особливої актуальності набуває проблема забезпечення відповідного рівня якості послуг підприємств ресторанного бізнесу. Такі обставини вимагають перегляду засад управління на підприємствах ресторанного бізнесу з позицій розроблення, забезпечення, досягнення та систематичного підвищення рівня якості послуг і повноцінного їхнього споживання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВПЗ "Візаві"uk
dc.subjectрозвитку ринкового господарстваuk
dc.subjectспіввідношення „ціна-якість”uk
dc.subjectякість послугuk
dc.subjectпідприємств ресторанного бізнесуuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectпідвищення рівня якостіuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectмаркетингuk
dc.subjectменеджментuk
dc.subjectспоживачuk
dc.subjectтуристuk
dc.subjectклієнтuk
dc.titleСпецифіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесіuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Spetsyfika vykorystannia marketynhu ta menedzhmentu yakosti u restorannomu biznesi.pdf134,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.