Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кожухівська, Раїса Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-25T11:39:37Z | - |
dc.date.available | 2015-12-25T11:39:37Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Кожухівська, Р.Б. Специфіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесі /Р.Б. Кожухівська// Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні» 26 листопада 2015 року// УДПУ, ВПЦ "Візаві", 2015. – С.58-62. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693 | - |
dc.description.abstract | У сучасних умовах функціонування та розвитку ринкового господарства визначальним у забезпеченні високого іміджу та конкурентного статусу вітчизняних підприємств є оптимальне співвідношення „ціна-якість”. Особливої актуальності набуває проблема забезпечення відповідного рівня якості послуг підприємств ресторанного бізнесу. Такі обставини вимагають перегляду засад управління на підприємствах ресторанного бізнесу з позицій розроблення, забезпечення, досягнення та систематичного підвищення рівня якості послуг і повноцінного їхнього споживання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВПЗ "Візаві" | uk |
dc.subject | розвитку ринкового господарства | uk |
dc.subject | співвідношення „ціна-якість” | uk |
dc.subject | якість послуг | uk |
dc.subject | підприємств ресторанного бізнесу | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | підвищення рівня якості | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | споживач | uk |
dc.subject | турист | uk |
dc.subject | клієнт | uk |
dc.title | Специфіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесі | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Spetsyfika vykorystannia marketynhu ta menedzhmentu yakosti u restorannomu biznesi.pdf | 134,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.