Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2016-04-12T11:20:24Z-
dc.date.available2016-04-12T11:20:24Z-
dc.date.issued2016-04-12-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник для вивчення студентами технології приготування стравuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК 664(075.8);-
dc.subjectХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇuk
dc.titleВиробниче авчанняuk
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник Виробн ввиче.pdf3,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.