Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4829
Назва: Формування відповідального ставлення до здоров’я у вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації
Автори: Крупник, Зоряна Ігорівна
Ключові слова: відповідальне ставлення
центри соціально-психологічної реабілітації
вихованці
соціально-педагогічні умови
здоров’я
Дата публікації: 25-кві-2016
Видавництво: «Видавництво “Науковий світ”»
Бібліографічний опис: Крупник З.І. Формування відповідального ставлення до здоров’я у вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації: автореферат дисертації / З.І. Крупник. - Умань : «Видавництво “Науковий світ”», 2016. - 24 с.
Серія/номер: УДК 37.013.42 – 364.048.6.;
Короткий огляд (реферат): У дисертації наведено теоретичне узагальнення проблеми формування відповідального ставлення до здоров’я у вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації. З’ясовано стан дослідженості проблеми у психолого-педагогічній літературі, розкрито зміст, сутність поняття здоров’я. На основі теоретичного аналізу наукових джерел уточнено сутність понять «формування відповідального ставлення до здоров’я у вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації». Визначено критерії (когнітивний, мотиваційно-ціннісний, дяльнісно-поведінковий), показники і схарактеризовано рівні (достатній (соціально-прийнятний), середній (соціально-індиферентний), низький (соціально-неприйнятний) сформованості відповідального ставлення до здоров’я у вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації. Обґрунтовано та експериментально перевірено структурно-функціональну модель і соціально-педагогічні умови формування відповідального ставлення до здоров’я у вихованців ЦСПР: підготовка педагогічних працівників центрів соціально-психологічної реабілітації до формування у вихованців відповідального ставлення до здоров’я; впровадження комплексної програми «Мій вибір – відповідальне ставлення до здоров’я»; застосування інноваційного змісту, форм і методів з профілактики негативного впливу соціального середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4829
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крупник.pdf457,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.