Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4897
Назва: Роль музики у патріотичному вихованні особистості
Автори: Волошина, Ганна Петрівна
Волошин, Петро Миколайович
Ключові слова: Патріотичне виховання
Музика
Громадянська позиція
Патріотизм
Покоління
Формування
Молодший школяр
Патріотична свідомість
Громадянська мужність
Гуманне ставлення
Дата публікації: 2016
Видавництво: Інститут модернізації змісту освіти МОН України .
Бібліографічний опис: Волошина Г.П., Волошин П.М. Роль музики у патріотичному вихованні особистості/ Проблеми освіти: Наук.-метод. зб. / Інститут модернізації змісту освіти МОН України . – Київ, 2016. – Вип. 86. – С.125-130.
Серія/номер: УДК 37.035.6+78(07)
Короткий огляд (реферат): У статті порушується проблема формування у молодого покоління почуття патріотизму, активної громадянської позиції, які в умовах сьогодення визнані проблемами загальнодержавного масштабу.Розкривається змістовий аспект поняття «патріотизм», виокремлюються його складові (любов і віра в Батьківщину, громадянська мужність, патріотична свідомість, громадянська відповідальність, громадянський обов’язок, етнічна самовідданість, національна свідомість, рідна мова, законослухняність, гуманне ставлення до інших народів)та напрями патріотичного виховання (ставлення до держави, ставлення до суспільства, ставлення до культури, ставлення до професії,ставлення до своєї власної особистості як унікальної цінності), а також обґрунтовано значення музики як чинника патріотичного виховання особистості, так як вонаєосновою музичної культури народу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4897
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rol` muzy`ky` u patrioty`chnomu vy`xovanni shkolyariv.pdf194,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.