Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5279
Назва: Адаптація Hibiscus syriacus L. при інтродукції у Правобережному Лісостепу України
Автори: Семененко, Ірина Василівна
Ключові слова: Інтродукція Hibiscus syriacus L.
Адаптація
Дата публікації: 30-тра-2016
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр "Візаві"
Бібліографічний опис: Васильцова І. В. Розмноження Hibiscus syriacus L. здерев’янілими та зеленими живцями / Природничі науки в системі освіти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції 26 березня 2015 р. м. Умань. - Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. - 108 с.
Серія/номер: УДК [50:37](082), ББК [20:74]я43;22
Короткий огляд (реферат): Відбір та введення в культуру нових видів рослин – важливе завдання сучасної ботанічної науки, яке може бути розв’язане за допомогою інтродукції. Це дозволяє збагатити рослинні ресурси, поліпшити асортимент декоративних рослин, що використовуються в зеленому будівництві. Успішне введення в культуру перспективних видів рослин можливе за умов глибокого пізнання біології їх розвитку, розмноження, а також дослідження особливостей їх вирощування та використання. Оцінка господарсько-біологічного потенціалу інтродукованих сортів Hibiscus syriacus L. в першу чергу пов'язана з таким паказником, як посухостійкість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5279
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Semenenko_I_V _Adaptacia Hibiscus syriacus L_.PDF372,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.