Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5469
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | барвники | - |
dc.contributor.author | Валюк, Вікторія Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-08T21:40:24Z | - |
dc.date.available | 2016-10-08T21:40:24Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Хімія природних сполук : навч. посібн. для студентів вищих навч. закладів ІІІ - IV рівнів акредитації / уклад. Вікторія Федорівна Валюк.-2-е, доп. вид. – Умань : Візаві, 2016. – 247 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5469 | - |
dc.description.abstract | У виданні викладено основні відомості про найважливіші класи природних органічних сполук, які мають життєво необхідне значення для організмів тварин і людини: вуглеводи, ліпіди, амінокислоти, білки, нуклеїнові кислоти, алкалоїди, антибіотики, вітаміни, токсини, запашні речовини, барвники. Для кожного з них наведені джерела добування, класифікація, хімічна будова, основні фізико-хімічні та медико-біологічні властивості. Показаний зв'язок між хімічною структурою молекул природних сполук і проявом біологічної активності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Умань: Візаві | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 577.1(075.8) ББК 24.239 Я73; | - |
dc.subject | Вуглеводи | uk |
dc.subject | ліпіди | - |
dc.subject | амінокислоти | - |
dc.subject | білки | - |
dc.subject | нуклеїнові кислоти | - |
dc.subject | алкалоїди | - |
dc.subject | антибіотики | - |
dc.subject | вітаміни | - |
dc.subject | токсини | - |
dc.subject | запашні речовини | - |
dc.title | ХІМІЯ ПРИРОДНИХ СПОЛУК | uk |
dc.type | Tutorial | uk |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-географічний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
book chemistry of natural compouds Valyuk 2016.pdf | 479,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.