Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590
Назва: Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Слатвінський, Максим Анатолійович
Ключові слова: Готельно-ресторанний бізнес
Економічна безпека
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Слатвінський М. А. Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. А. Слатвінський // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 14 квітня 2016 р.). – К: Видав. центр КНУКіМ, 2016. – С. 95-98.
Короткий огляд (реферат): Автором визначено основні положення забезпечення безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу, окреслено відповідні організаційні та кадрові заходи безпеки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpeka_goteliv_restoraniv.pdf148,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.