Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлатвінський, Максим Анатолійович-
dc.date.accessioned2016-11-13T17:19:58Z-
dc.date.available2016-11-13T17:19:58Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСлатвінський М. А. Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. А. Слатвінський // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 14 квітня 2016 р.). – К: Видав. центр КНУКіМ, 2016. – С. 95-98.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590-
dc.description.abstractАвтором визначено основні положення забезпечення безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу, окреслено відповідні організаційні та кадрові заходи безпеки.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectГотельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectЕкономічна безпекаuk
dc.titleОрганізаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесуuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpeka_goteliv_restoraniv.pdf148,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.