Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5735
Назва: Основні напрямки професійної діяльності вчителя щодо формування здорового способу життя школярів
Автори: Доля, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: професійна діяльність вчителя
здоровий спосіб життя
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Доля Т. Основні напрямки професійної діяльності вчителя щодо формування здорового способу життя школярів / Тетяна Доля // Фізична культура дітей, підлітків, молоді та дорослого населення в сучасному світі : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції, (Умань, 12 квітня 2014 р.) / [ред. кол. : Ярошинська О. О. (гол. ред.) та інші]. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2014. – С. 44−45.
Короткий огляд (реферат): Зазначена проблема набуває ще більшого значення для сучасної школи, про що свідчать документи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Адже, спостерігається негативна тенденція щодо погіршення стану здоров’я учнівської молоді. Однією з головних причин цьому є відсутність співпраці педагогічного колективу та батьків, необізнаність батьків з даної проблеми, відсутність свідомого ставлення до свого здоров’я як школярів, так і їх батьків, неосвіченість вчителів щодо правильних форм та методів формування, зміцнення та укріплення здоров’я учнів. Тому проблема формування здорового способу життя дітей шкільного віку залишається актуальною та своєчасною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5735
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovni_napryamky.pdf218,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.