Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5768
Назва: Перспективи самореалізації вчителів у процесі міграції
Автори: Гут, Наталя Василівна
Ключові слова: міграція
самореалізація вчителя
мобільність
полікультурний простір
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Гут Н.В. Перспективи самореалізації вчителів у процесі міграції / Наталя Гут // Інноваційний розвиток вищої освіти: глобальний та національний виміри змін : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (06-07 квітня 2016 року, м. Суми). – Том 2. – Суми: Вид-во СумДПУ імені А.С. Макаренка, 2016. – С. 44-46.
Короткий огляд (реферат): У статті виділено кілька способів, за допомогою яких кваліфікований вчитель може залишити свою країну та почати професійну діяльність в іншій. Вимушена зайнятість у іншій країні та фінансова мотивація часто не перешкоджає, а навіть, навпаки, може сприяти реалізації отриманих здібностей та набуття міжнародного фахового досвіду. Підтримка колег та співпраця із фахівцями країни призначення, визнання професійної кваліфікації вчителя на державному рівні, а також рівність можливостей у іншій країні забезпечують розширення творчих можливостей вчителя, прагнення до самовдосконалення та формування творчої індивідуальності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5768
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
realiz_vchyteliv.PDF191,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.