Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5972
Назва: Кореляційні зв’язки між господарсько – цінними ознаками сортів цикорію коренеплідного
Автори: Миколайко, Валерій Павлович
Ключові слова: цикорій коренеплідний
кореляційні зв’язки
урожайність
суха речовина
інулін
Дата публікації: 2016
Видавництво: ТОВ «Екоінвестком»
Бібліографічний опис: Миколайко В. П. Кореляційні зв’язки між господарсько – цінними ознаками сортів цикорію коренеплідного/ В.П. Миколайко // Збалансоване природокористування. – К: ТОВ «Екоінвестком», 2016. – №2. – С. 51–55.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що сильні кореляційні зв’язки існують між вмістом цукрів і вмістом інуліну, між урожайністю коренеплодів і збором інуліну та урожайністю і збором сухої речовини. При визначенні кореляційних зв’язків встановлено, що між урожайністю коренеплодів та вмістом у них інуліну та між вмістом інуліну і вмістом сухої речовини існують середні кореляційні зв’язки. Враховуючи, що методика визначення інуліну складніша за методику визначення сухої речовини та цукрів доцільно на початкових етапах добір проводити за вмістом сухої речовини та вмістом цукрів. Тому з метою підвищення виходу інуліну добори доцільно проводити за вказаними показниками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5972
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фах Збаланс природокорист.pdf214,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.