Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколайко, Валерій Павлович-
dc.date.accessioned2016-11-30T14:37:04Z-
dc.date.available2016-11-30T14:37:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМиколайко В. П. Кореляційні зв’язки між господарсько – цінними ознаками сортів цикорію коренеплідного/ В.П. Миколайко // Збалансоване природокористування. – К: ТОВ «Екоінвестком», 2016. – №2. – С. 51–55.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5972-
dc.description.abstractВстановлено, що сильні кореляційні зв’язки існують між вмістом цукрів і вмістом інуліну, між урожайністю коренеплодів і збором інуліну та урожайністю і збором сухої речовини. При визначенні кореляційних зв’язків встановлено, що між урожайністю коренеплодів та вмістом у них інуліну та між вмістом інуліну і вмістом сухої речовини існують середні кореляційні зв’язки. Враховуючи, що методика визначення інуліну складніша за методику визначення сухої речовини та цукрів доцільно на початкових етапах добір проводити за вмістом сухої речовини та вмістом цукрів. Тому з метою підвищення виходу інуліну добори доцільно проводити за вказаними показниками.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ «Екоінвестком»uk
dc.subjectцикорій коренепліднийuk
dc.subjectкореляційні зв’язкиuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.subjectсуха речовинаuk
dc.subjectінулінuk
dc.titleКореляційні зв’язки між господарсько – цінними ознаками сортів цикорію коренеплідногоuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фах Збаланс природокорист.pdf214,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.