Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6002
Назва: ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ТА ФОРМ РОДУ PRUNUS L. У ДЕКОРАТИВНОМУ САДІВНИЦТВІ
Автори: Косар, Катерина Павлівна
Ключові слова: сакура
Дата публікації: 2016
Видавництво: Умань : ФОП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Косар К. П. Використання різних видів та форм роду Prunus L. у декоративному садівництві / К. П. Косар // Природничі науки в системі освіти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (18 лютого 2016 року, м. Умань). – Умань : ФОП Жовтий О. О., 2016. – С. 37 – 42.
Короткий огляд (реферат): Сакурою називають дерева родини розових (Rosaceae), підродини сливових (вид - вишня дрібнопильчата), велика частина яких виконує декоративну функцію: цвітуть, але не плодоносять (на відміну від інших дерев її виду, японську сакуру вирощують не заради ягід, а квітів). Існує 16 видів сакури і більше 400 її різновидів. Незважаючи на те що дерева сакури можна зустріти в основному на півдні північної півкулі: в Китаї, Кореї, в Гімалаях, найбільше дерев цього виду зростає в Японії: дев'ять з шістнадцяти видів і чимала кількість різновидів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6002
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.