Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Галина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Щербань, Ірина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-03T18:01:44Z | - |
dc.date.available | 2016-12-03T18:01:44Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 161 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6070 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник «English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей» має на меті сформувати у студентів необхідну комунікативну компетентність у професійній та ситуативних сферах в усній та письмовій формі та призначений для студентів спеціальності «готельно-ресторанна справа», а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Умань: АЛМІ | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk |
dc.subject | зовнішньоекономічна діяльність | uk |
dc.title | English. Part 1. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей | uk |
dc.title.alternative | Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 1. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей | - |
dc.type | Tutorial | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет іноземних мов |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
hot_rest_1.PDF | 501,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.