Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6134
Назва: Інструктивно-методичні матеріали з англійської мови : навчально-методичний посібник для студентів ІV курсу ОС «бакалавр»
Автори: Бевз, Олена Павлівна
Гембарук, Алла Степанівна
Ключові слова: Interpretation of a Short Story
Style
Stylistic Devices
Article Analysis
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФПО Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: Бевз О. П., Гембарук А. С. Інструктивно-методичні матеріали з англійської мови : навчально-методичний посібник для студентів ІV курсу ОС «бакалавр». – Умань : ФПО Жовтий О.О., 2016. – 80 c.
Серія/номер: УДК 811.111(075.8) ББК 81.432.1я73 І-69;
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник «Інструктивно-методичні матеріали до навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення» є додатком до базового підручника «Практический курс английского язика : 4 курс : Учеб. для студ. высш. учеб.заведений / Под ред. В.Д. Аракина. – М. : ВЛАДОС, 2006. – 352 с.». Він має на меті поглибити та розширити знання студентів з основних видів навчальної діяльності, передбачених программою: • інтерпретація творів художнього, публіцистичного та наукового стилів; • резюме; • аналіз англомовної газетної статті та розвиток комунікативної ситуації на її основі. Посібник складається з чотирьох частин: 1. Інтерпретація оповідання 2. Резюме 3. Аналіз газетної статті 4. Завдання до лабораторних робіт Посібник призначений для студентів ІV курсу факультету іноземних мов, проте може використовуватися у процесі викладання практичного курсу англійської мови у групах з додатковою спеціалізацією «Англійська мова».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6134
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Instruktyvno_metodychni_materialy.pdf281,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.