Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6168
Назва: Практичний курс англійської мови: інструктивно-методичні рекомендації
Автори: Пономарьова, Оксана Андріївна
Солодчук, Альона Валеріївна
Ключові слова: практичний курс англійської мови
інструктивно-методичні рекомендації
аудіопрактикум
синоніми
Дата публікації: 2016
Видавництво: Умань: ФОП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Практичний курс англійської мови: інструктивно-методичні рекомендації для студ. 3 курсу спеціаліз. «Мова і література (англійська)» філолог. ф-тів вищих закл. освіти / укл.: А. В. Солодчук, О. А. Пономарьова. – Умань: ФОП Жовтий О. О., 2016. – 48 с.
Серія/номер: УДК 811.111'24 (072);ББК 81.432.1– 91 П 69
Короткий огляд (реферат): Інструктивно-методичні рекомендації призначені для студентів 3 курсу спеціалізації «Мова і література (англійська)» філологічних факультетів вищих закладів освіти при вивченні дисципліни «Практичний курс англійської мови». Рекомендації мають на меті поглибити та розширити знання студентів з теоретичного матеріалу курсу, спрямованого на досконале його вивчення та оволодіння з подальшою реалізацією при формуванні навичок усного і письмового мовлення. Викладення матеріалу здійснюється згідно з тематикою робочої програми дисципліни «Практичний курс англійської мови» для студентів 3 курсу напряму підготовки 6.020303 «Філологія. Українська мова та література», спеціалізації: мова і література (англійська) факультетів української філології вищих закладів освіти. Критерієм відбору теоретичного та практичного матеріалу була його адекватність завданням мовної комунікації, а також частотність вживання як в усному, так і письмовому мовленні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6168
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Praktychnyi_kurs_3_2016.pdf191,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.