Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6371
Назва: Управління якістю продовольчої продукції у системі економічної безпеки підприємства
Автори: Білошкурський, Микола Васильович
Большова, Ольга Сергіївна
Ключові слова: якість
управління
продовольча продукція
система оцінки
економічна безпека
підприємство
сертифікація
менеджмент якості
стандарт
контроль
Дата публікації: 2016
Видавництво: Publishing House “Education and Science” s. r. o.
Бібліографічний опис: Білошкурський М.В. Управління якістю продовольчої продукції у системі економічної безпеки підприємства / М.В. Білошкурський, О.С. Большова // Materialy XII mezinarodni vedecko-prakticka conference “Moderni vymozenosti vedy – 2016». Dil 2. Ekonomicke vedy. – Praha : Publishing House “Education and Science” s. r. o., 2016. – S. 99-101.
Серія/номер: УДК;338.4:637.05
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз впливу системи управління якістю продовольчої продукції на стан економічної безпеки сільськогосподарського підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6371
ISBN: 978-966-8736-05-6
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Upravlinnya yakistyu produktsiyi.pdf942,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.