Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6371
Назва: | Управління якістю продовольчої продукції у системі економічної безпеки підприємства |
Автори: | Білошкурський, Микола Васильович Большова, Ольга Сергіївна |
Ключові слова: | якість управління продовольча продукція система оцінки економічна безпека підприємство сертифікація менеджмент якості стандарт контроль |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Publishing House “Education and Science” s. r. o. |
Бібліографічний опис: | Білошкурський М.В. Управління якістю продовольчої продукції у системі економічної безпеки підприємства / М.В. Білошкурський, О.С. Большова // Materialy XII mezinarodni vedecko-prakticka conference “Moderni vymozenosti vedy – 2016». Dil 2. Ekonomicke vedy. – Praha : Publishing House “Education and Science” s. r. o., 2016. – S. 99-101. |
Серія/номер: | УДК;338.4:637.05 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз впливу системи управління якістю продовольчої продукції на стан економічної безпеки сільськогосподарського підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6371 |
ISBN: | 978-966-8736-05-6 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnya yakistyu produktsiyi.pdf | 942,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.