Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6399
Назва: | Естетичний смак як основа формування загальної культури майбутніх педагогів |
Автори: | Мамчур, Євген Анатолійович |
Ключові слова: | Естетичний смак психологічні особливості студента рівень розвитку естетичної теорії філософія вищої освіти духовні цінності українського суспільства |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Мамчур Є.А. Естетичний смак як основа формування загальної культури майбутніх педагогів // Міждисциплінарність як методологія гуманітарних наук: мова, освіта, культура: матеріали міжн. науково-практ. конф., 26-27 квітня 2012 р. м. Умань, ПП Жовтий О.О., 2012 – Ч. 2. – С. 121-123 |
Короткий огляд (реферат): | У статті подано формулювання поняття естетичний смак, показники його сформованості, педагогічні чинники, від яких залежить формування естетичних смаків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6399 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет іноземних мов |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mamchur Y. EstetychnyiSmakYakOsnova.pdf | 260,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.